Известие

Collapse
No announcement yet.

носачи 156-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
    Долните погат да се намерят за по 190 парчето (с отстъпка), иначе са около 240 кинта. Говоря за TRW
    Е, то си е без пари ТРВ-то, ама ако е истинско...
    Аз си купих Мууг за 265лв. и то с отстъпка, иначе е 360лв./бр.
    Другият ми е "оригинален" от Алекс Ауто, ама за 220 лв. не знам колко е ТРВ.
    2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
      Е, то си е без пари ТРВ-то, ама ако е истинско...
      Аз си купих Мууг за 265лв. и то с отстъпка, иначе е 360лв./бр.
      Вече сменях горен десен с части от същият източник и досега нямам грижи.
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

горен fiorela от t-ncar за 10 000 е аут.затова слагаи trw.

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
          Вече сменях горен десен с части от същият източник и досега нямам грижи.
          Колко км е досега? Аз съм ги сменил преди 23к км. моите и се държат и двата.
          2014: Deutschland über alles

Comment

Абе протоколно да питам, кой какво разбира за заминал носач.....?????
            Заминал шарнир, или тампоните, или и двете?????
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Колко км е досега? Аз съм ги сменил преди 23к км. моите и се държат и двата.
              Е, много е малко още - 3-4000 км., но имам пълно доверие на доставчика. Лошото е че сега трябва да сменям и долните, плюс тампони на стабилизиращите щанги, да го еба...
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Абе истински са...или поне така са ги докарали, че не могат да се различат на външен вид и опаковка. Ще ги видя колко ще изкарат горните ми, защото за сега съм минал много малко км с тях (20к) и не може още нищо да се каже.
                Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Ами честно казано аз под "заминал" носач разбирам всяко неприятно излишно шумене от носача било то скърцане, чукане, тропане и прочие...

Лятото купих за цялата предница (2горни и 2 долни) Феби Билщайн от колегата Камен666 и за 3 месеца и около 3-4000км десен горен скърцаше вече доста отчетливо, а сега от скоро започна да се обажда и горен ляв!!!
                  За мен това определено не е нормално и аз такъв носач го водя за "Заминал"

Както и да е...Ще слагам полиуретан на цялата предница до края на месеца, дай Боже поне шарнирите да издръжат....Алелуя
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Феби имат твърде много ментета, иначе не са лоша марка. TRW за първоначално вграждане е истината, стига да можеш да си ги намериш оригинални.
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение

Според мен носача е "заминал" ,ако е разбит болта.
                      Тампоните се сменят с нови.
                      Е,шарнир се рециклирара,но не е като нов.....
                      Мисля ,че ти не се нуждаеш от подобни разяснения....
                      Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                      Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

• Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщение
                        Мисля ,че ти не се нуждаеш от подобни разяснения....
                        Може би, но просто искам да разбера кой какво разбира под израза "носача се е скапал"......
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• значи даваш100лв за фиорела и след 5 месеца сменяш тампони и това е здрав носач.на това се казва мазохизъм.

Comment

• По евтино май ще излезре да сменим държавата.
                            Сори за спама ама не се сдържам,това нашите дупки са ......,днес тропнах в една отворена шахта,утре ще гледам пораженията,не се разтропа,дано и джантата не съм намазал на поничка.
                            Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• незнам дали е държавата но то тва вече няма спиране!смених горен носач оригиналния как е карал 10 годинки един господ знае,сложих Муг покарах 5000км и бяха се скъсали и двата тампона,след това със 300 зора го подмениха гаранционно и какво се сллучи,още 5000км и този замина!колата ми е със спортно окачване което значе че и най-малката неравност се намаля а на по големи се минава на първа на обороти!!само немога да разбера,защо левият носач който е на същата фирма Муг все още не се е разтропал а той е на 10000 вече!някакво логично обяснение за това??
                              alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Ами най-вероятно е да не ти е регулирана правилно предницата след тези интервенции,нали знаеш че всеки дисбаланс натоварва някоя друга част
                                ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

Working...
                                X